Van Raam Fun2Go

ZORG0023
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Van Raam Fun2Go
Niet op voorraad
€ 6.740,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem, waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Toon winkelvoorraad

Verberg winkelvoorraad


Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De Fun2Go is een duofiets, een driewieltandem waarbij de gebruikers naast elkaar zitten. Een persoon stuurt, beiden kunnen trappen. De twee personen hebben beide goed zicht en kunnen goed met elkaar communiceren door de zitposities naast elkaar. De berijders kunnen zonder instap opstappen en de zittingen kunnen eenvoudig met een hendel op de gewenste zitafstand ingesteld worden. De zittingen zijn eventueel ook draaibaar waardoor het opstappen helemaal eenvoudig wordt. De wendbaarheid van de Fun2Go side by side fiets is enorm, met twee wielen helemaal achter en één voorwiel kan hij om zijn eigen as heen draaien.

Van Raam produceert de duofiets al meer dan 20 jaar en heeft al enkele duizenden Fun2Go's gemaakt. Door de ervaringen hiermee is deze fiets geheel geoptimaliseerd en kiezen gerenommeerde instellingen zoals de Rabobank, de Zonnebloem en de Van der Sar foundation voor de Fun2Go.


Op de Fun2Go fietsen de bestuurder en bijrijder in dezelfde versnelling met een gedeelde 8 versnellingsnaaf. Het is optioneel mogelijk om voor een dubbele 8 versnellingsnaaf te kiezen. Hierbij kunnen de bestuurder en bijrijder onafhankelijk van elkaar kiezen in welke versnelling ze willen fietsen.


Met de optionele schakelnaaf kan de hoofdbestuurder de manier van meefietsen van de bijrijder instellen. Deze aandrijfoptie is vooral voor duofietsen die voor de therapie gebruikt worden. Met de meetrapstand kun je mensen motiveren meer te bewegen, of je kunt de aandrijving helemaal uitzetten in het geval je niet wilt dat de gebruiker fietst. De schakelnaaf heeft drie standen:


Stand A: Bij de 8 versnellingsnaaf trappen de bijrijder en de bestuurder in dezelfde versnelling.

Stand off: Bij de vrijloopnaaf kan de bijrijder onafhankelijk van de bestuurder meefietsen, of de voeten op de pedalen stilhouden. De bijrijder heeft een complete vrijloop dus hij/zij draagt niet bij aan de aandrijving van de fiets.

Stand B: De bijrijder heeft een vaste versnelling waarin hij meetrapt. Dit noemen we de doortrapstand.

Let op: De schakelnaaf mag alleen bediend worden wanneer de duofiets stilstaat.


Een elektromotor/trapondersteuning is een optie die het fietsen op deze op deze modern vormgegeven duofiets helemaal “ funtogo” maakt. Om veiligheidsredenen is de Fun2Go begrensd op maximaal 20 km per uur. Meer informatie over deze optie vind je bij elektrische trapondersteuning.


Als je kiest voor de optionele elektrische trapondersteuning, wordt deze geleverd als smart e-bike met een Silent smart display. Op dit display kun je veel informatie over de accu en fiets vinden. Het Silent elektrosysteem van Van Raam is uitgerust met een starthulp, waarmee je extra ondersteuning krijgt tijdens het wegfietsen.


Daarnaast zijn er nog vele andere opties die de Fun2Go compleet kunnen maken. Je kunt de Fun2Go naar helemaal afstemmen op jouw wensen door extra opties toe te voegen. Zo kun je met een universele adapter achterop de fiets veel handige opties toe voegen om een rollator, rolstoel of extra bagage mee te nemen. Ook is het mogelijk om de duofiets van bergverzet te voorzien, waardoor je gemakkelijk een heuvel of berg opfietst.

Productkenmerken

Elektrisch
Ja
Aantal versnellingen
8
Remsysteem
Hydraulische remmen (bestuurder)
Framemateriaal
Staal
Verlichting
Ja
ZORG0023
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst