Segway Ninebot kickscooter Max G30

903672
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Segway Ninebot kickscooter Max G30
Laatste items in voorraad
€ 799,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De Ninebot KickScooter MAX G30 is de meest luxe elektrische step van Segway. Met deze Segway krijg je dat vrije gevoel en rijd je helemaal in stijl en comfort door de stad of naar je werk. Tal van vernieuwende features maken de Kickscooter G30 een must-have.

+ Grote actieradius door de ruime accucapaciteit. .

+ Comfortabele 10 Inch tubeless luchtbanden vereisen weinig onderhoud.

+ Inclusief snellader waardoor jij in geen tijd terug de baan op kan.

- Ondanks de goede banden is de stabiliteit anders dan bij een e-bike.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.

Omschrijving

Dit model beschikt nu over achterwielaandrijving met een krachtige 350 W motor. Dit zorgt voor een beter oplossing voor snelheid, stabiliteit en remmen. De step beschikt over een geïntegreerde snellader, inclusief twee handige optionele oplaadoplossingen, waardoor je de step zeer snel en overal kunt opladen in een mum van tijd. Je kan met deze step in de beste omstandigheden tot wel 65 km rijden aan een snelheid van 25 km/u.

De Ninebot KickScooter Max G30 heeft sterk ingezet op verbeterde veiligheid. Door de 10 inch banden is het naast stabieler ook aangenamer rijden, doordat deze schokabsorberend zijn en bovendien ook minder onderhoud nodig vergen. Een tweedelig rem-systeem zorgt voor meer stabiliteit en betere controle over het stuur. Door de voor/achter lichten en reflectoren blijft de step duidelijk zichtbaar voor andere weggebruikers in het donker.

De hoogkwalitatieve afwerking zie je ook terug in het full colour display. Dit is een overzichtelijk display dat via bluetooth verbonden is met je app, waarop je onder meer je snelheid, ondersteuningsniveau/type en batterijniveau kunt bijhouden. Zo geeft de voetgangersmodus je bijvoorbeeld de mogelijkheid om je aan 6 km/u door een voetgangersgebied te begeven.

Productdetails

903672
1 Item
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst