Hase Kettwiesel Cross steps , 6100 , 500wh

26389-000
Hase Kettwiesel Cross steps , 6100 , 500wh
Niet op voorraad
€ 9.044,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

Stoer en sportief: De HASE Kettwiesel  zet de driewieler in een nieuw licht. Met deze fiets mag je gezien worden: het sportieve karakter straalt er van af! Een aluminium lichtgewicht frame, lichte afmontage en een laag zwaartepunt maken dit een feest op drie wielen.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De Hase Kettwiese driewielerl kan natuurlijk ook geheel naar wens worden opgebouwd. Dan praten we over de Kettwiesel custom. Ook deze fiets kan aangepast worden voor veel verschillende handicaps. Een paar voorbeelden : -eenhandsbesturing -elektrische trapondersteuning -voetfixaties -Handbike Verder kan de Kettwiesel ook als tandem gekoppeld worden. Met 2 Kettwiesels achter elkaar, óf achter een gewone fiets! Dit levert teamwork op, maar kan ook weer eenvoudig alleen gebruikt worden.

De Hase Kettwiesel is nu ook elektrisch met middenmotor van Shimano te verkrijgen. . De oplossing voor een sterke en veilige ondersteuning te krijgen. Motor is 250 watt en heeft een koppel van 50 Nm. Batterij is Lithium-ion en heeft een capaciteit van 400wh. De Hase Kettwiesel met elektriche middenmotor Shimano is altijd vrijblijvend te testen bij het Wieleke.

Productdetails

26389-000
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst