Hase Kettwiesel Cross steps

ZORG0004
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Hase Kettwiesel Cross steps
Niet op voorraad
€ 10.880,00 excl. BeBat
Inclusief belasting

De HASE KETTWIESEL CROSS STEPS staat synoniem voor de extreme sportieve trike. De CROSS STEPS is voorzien van een aantal upgrades op het gebied van comfort. Zo heef deze driewielfiets met onderstuur een functionele en voelbare vering en de Steps-EP8 motor van Shimano.


Deze fiets heeft een lagere opstap dan zijn tegenhanger, de Lepus. Jongvolwassenen en sportieve fietsers verkiezen deze driewielfiets voor de sportievere lage zit en noppenbanden. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich op een HASE KETTWIESEL CROSS STEPS zeer veilig voelt ook op parcours. Vandaar dat de wendbare fiets een ultiem plezier is op onverharde wegen en bosparcours.

*Dit product kan je niet online bestellen.

Onze zorgfietsen zijn allemaal personaliseerbaar en naar ieders wens samen te stellen. Daarom zijn de prijzen op de website indicatieve vanaf-prijzen! Voor een exacte prijs neem je contact op met Bike Republic Diest.

Droomfiets binnen handbereik

Jouw fietslening simuleren

Voorraad per winkel:

Tip: Kom je droomfiets eerst even testen in een van onze winkels.


Omschrijving

De CROSS STEPS staat synoniem voor de ultieme sportieve trike. De CROSS STEPS is voorzien van een aantal upgrades op het gebied van comfort. Zo heef deze driewielfiets met onderstuur een functionele en voelbare vering en de EP8 motor van Shimano.


Deze fiets heeft een lagere opstap dan zijn tegenhanger, de Lepus. Jongvolwassenen en sportieve fietsers verkiezen deze driewielfiets voor de sportievere lage zit. Het opstappen en gaan zitten op de fiets gebeurt zonder risico. U gaat aan de zijkant zitten en slaat dan uw been over het lage frame heen. De uitstekende vering is een van de redenen dat u zich op een CROSS STEPS zeer veilig voelt.


De luchtvering op de EVO is opmerkelijk en bestaat uit een onafhankelijke wielophanging, luchtdemping, daarnaast stabilisatoren. Zo wordt een sportieve fietsstijl ondersteund en nodigt de fiets uit op diverse ondergronden te rijden.


De Shimano EP8 motor is een nog krachtigere motor dan de 6100 Steps. De middenmotor zorgt voor meer tractie op de achterwielen dan een voorwielmotor. Deze EP8 motor is duidelijk voelbaar bij hellingen. In combinatie met een Rohloff wordt de volledige capaciteit van de motor benut. De bijbehorende accu heeft een capaciteit van 500Wh en is in vier uur volledig opgeladen.


Door de intuïtieve bedienbaarheid, de hoge veiligheidskenmerken en talrijke bijzondere technische oplossingen is veilig fietsen ook mogelijk bij lichamelijke beperkingen. Deze driewielfiets kan gebruikt worden voor woon-werkverkeer, sport en plezier.

Productdetails

Elektrisch
Ja
Aantal versnellingen
11
Remsysteem
Gekoppelde remmen, hendel rechts remt de achterwielen hydraulisch, links het voorwiel mechanisch
Framemateriaal
Aluminium
ZORG0004
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst