Word verkoper bij Bike Republic

Vacature senior verkoper

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Omschrijving

Als senior verkoper bij fietsketen Bike Republic help je klanten om de juiste fiets of handige accessoires te kiezen. Af en toe steek je ook in de werkplaats de handen uit de mouwen of ondersteun je de store manager om de winkel te runnen. Een leuke job met veel variatie!

Je gaat aan de slag als senior verkoper in een van onze winkels van fietsenketen Bike Republic .

Zowel in de winkel als in de werkplaats stel jij de klant centraal. Dankzij je uitgebreide productkennis (over fietsen, onderdelen, accessoires, …) en kennis van werkmethodes, kan je klanten helpen om de juiste keuzes te maken. Je begeleidt hen van a tot z en dat doe je met plezier! Je deelt je expertise met je collega’s en leert zelf graag bij over nieuwe trends of technische evoluties.

Wanneer klanten hun fiets na een onderhoud of een herstelling komen afhalen, begeleid je hen naar de werkplaats. En is er even een helpende hand nodig in de werkplaats? Dan steek jij de handen uit de mouwen.

Als ervaren verkoper ben jij ook de geknipte persoon om de store manager te ondersteunen bij het runnen van de winkel. De winkel openen of afsluiten? Voor jou geen probleem. Je denkt ook mee na over vragen als ‘Hoe kunnen we de producten in de winkel nog aantrekkelijker presenteren?’ of ‘Hoe kunnen we de rendabiliteit verhogen.’

Je leest het, aan variatie geen gebrek in deze job! 


Profiel

  • Kennis en ervaring – Je kent de kneepjes van het vak om producten te verkopen en een uitstekende service te bieden. Je hebt ervaring met directe verkoop en geeft graag advies. Dankzij je ervaring en je interesse, heb je heel wat kennis van producten, werkmethodes en fietstechniek.
  • Positieve mindset – Je bent optimistisch en positief ingesteld.  Je communiceert met veel empathie op een open, vriendelijke manier
  • Flexibel – Je bent flexibel om op zaterdag te werken
  • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Teamspel – Je bent een echte teamspeler: je helpt je collega’s en deelt graag je kennis met hen, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.
  • Interesse in fietsen – Fietsen en sleutelen aan fietsen vind je zalig. Het is je ware passie.
  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands.

Wij bieden

  • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket. 
  • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group. 
  • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een bediendencontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst