Word technieker bij Bike Republic

Vacature senior technieker

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Omschrijving

Als ervaren fietstechnieker bij fietsenketen Bike Republic zet je je talent en ervaring in om de werkplaats vlot de laten draaien. Je sleutelt aan fietsen, begeleidt minder ervaren fietstechniekers en helpt klanten. Aan variatie geen gebrek in deze job!

Onze klanten willen zorgeloos fietsen. Als ervaren fietstechnieker zorg jij er mee voor dat dit kan. Elke fiets die jij onder handen neemt, krijgt je klant in topvorm terug. Je bent een expert in diverse types fietsen en kent alle onderhouds- en herstellingstechnieken. Ook de laatste ontwikkelingen hebben geen geheimen voor jou: van elektrische motoren en elektrische schakelingen tot speedpedelecs.

Je coacht minder ervaren collega’s om te groeien in hun vakmanschap. Je begeleidt en inspireert hen. Is de hoofdtechnieker eens afwezig, dan zorg jij voor de werkvoorbereiding en de taakverdeling in de werkplaats.

Klanten die hun fiets binnenbrengen of ophalen, krijgen duidelijke informatie van jou. Je leeft je moeiteloos in de situatie van je klant in. Wanneer dat eens nodig is, help je mee met het onthaal van klanten in de winkel en geef je hen advies.


Profiel

  • Ervaring– Je volgde een opleiding tot fietstechnieker en je hebt ruime ervaring. Je hebt dan ook een grondige kennis van producten en fietstechniek.

  • Positieve mindset – Je bent positief ingesteld en je communiceert op een open, vriendelijke manier.

  • Flexibel – Je bent flexibel om op zaterdag te werken

  • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Team play – Je bent een echte teamspeler, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.

  • Interesse in fietsen – Fietsen en/of sleutelen aan fietsen vind je zalig.

  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands.

Wij bieden

  • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket. 

  • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group. 

  • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een arbeiderscontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst