Word Store Manager bij Bike Republic

Vacature store manager

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Omschrijving

Een perfecte klantenservice, een vlotte winkelorganisatie én een leuke werksfeer? Als store manager bij fietsenketen Bike Republic maak jij dit waar. Je doet dit in een van onze winkels en staat zo mee aan de wieg van ons succesverhaal in de streek.

Als store manager ben je eindverantwoordelijk voor alle aspecten van de klantenservice. In de winkel en de werkplaats. Je klanten kunnen rekenen op inspiratie en advies in de winkel én een vlotte service voor onderhoud of herstelling. Je stuurt je medewerkers hierin aan en helpt ook zelf klanten.

Maar je doet veel meer dan dat. Zo ga je ook actief mee op zoek naar nieuwe zakelijke klanten. Dankzij jou leren steeds meer particulieren en bedrijven de winkel kennen. Zo draag je bij tot een grotere naambekendheid en de uitstraling van Bike Republic in de streek.

Je zorgt voor een vlotte organisatie van je winkel en een efficiënte personeelsplanning. Je houdt budget en KPI’s in het oog. Kan er iets beter? Dan stuur je bij.

Tegelijk zorg je voor een toffe werksfeer in het team. Je toont aandacht voor de talenten van je medewerkers. Je coacht hen, zodat ze groeien in hun job en in hun kennis en vakmanschap.

Profiel

  • Kennis en ervaring – Je hebt ervaring in retail in een leidinggevende functie. Je weet perfect hoe je medewerkers kan aansturen en motiveren. Je ervaring helpt je ook om goed te plannen en te organiseren.
  • Positieve mindset – Je bent positief ingesteld en je communiceert op een open, vriendelijke manier.
  • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.
  • Teamspel – Je bent een teamspeler, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.
  • Affiniteit met de sector – Je bent gepassioneerd door fietsen en gelooft heel hard in het product.
  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands.

Wij bieden

  • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket. 
  • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group. 
  • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een bediendencontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst