Word verkoper bij Bike Republic

Vacature junior verkoper

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

We zoeken een junior verkoper voor Bike Republic Diksmuide, regio Aalst / Ninove, Grimbergen, Boortmeerbeek en Retie.

Omschrijving

En als je nu eens de hele dag over fietsen kon praten? Als verkoper bij fietsenketen Bike Republic is dat wat je doet. Zo help je klanten om de juiste fiets te kiezen of handige accessoires. Af en toe steek je ook in de werkplaats de handen uit de mouwen. Een droomjob voor iemand met fietskriebels!

Je gaat aan de slag als junior verkoper in een van onze winkels van fietsenketen Bike Republic.

Zowel in de winkel als in de werkplaats stel jij de klant centraal. Je wordt een echte expert in onze producten (fietsen, onderdelen, accessoires, …) zodat je je klanten kan helpen om de juiste keuzes te maken. Je goesting om al onze producten te leren kennen, helpt je hierbij. En natuurlijk kan je ook rekenen op de hulp en de begeleiding van je collega’s.

Samen met hen zorg je ook voor een nette, aantrekkelijke winkel. De juiste producten op de juiste plaats en een aantal goed gekozen producten in de kijker: zo hoort het!

Wanneer klanten hun fiets na een onderhoud of een herstelling komen afhalen, begeleid je hen naar de werkplaats. En is er even een helpende hand nodig in de werkplaats? Dan steek jij de handen uit de mouwen.

Profiel

  • Kennis en ervaring – Je hebt een eerste ervaring in een commerciële rol met regelmatig klantencontact of je volgde een commerciële opleiding. En dat is helemaal je ding! Klanten helpen geeft je energie. Je hebt noties van fietstechniek en hebt veel goesting om bij te leren.

  • Positieve mindset – Je bent optimistisch en positief ingesteld.  Je communiceert met veel empathie op een open, vriendelijke manier.

  • Flexibel – Je bent flexibel om op zaterdag te werken

  • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Teamspel – Je bent een echte teamspeler, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.

  • Interesse in fietsen – Fietsen en sleutelen aan fietsen vind je zalig. Het is je ware passie.

  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands


Wij bieden

  • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.

  • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group.

  • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een bediendencontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst