Word Junior brand & campaign marketeer

Vacature

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Als we het aan jou vragen, staat de b in B2C en B2B voor bike? Dan ben jij onze gedroomde compagnon de route. In deze rit zet je succesvolle campagnes op en draag je bij tot een stevige marktpositie naar particulieren en bedrijven toe. Een job met een missie voor een leuk, jong merk!

Als Junior Brand & Campaign Marketeer bij fietsenketen Bike Republic versterk je een team van 5 collega’s: een webshopverantwoordelijke, een content & social expert, een Senior Brand & Campaign Marketeer, een customer care expert en een marketingmanager. Samen met de Senior Brand & Campaign marketeer vorm je een tandem waarbij je je stempel kan drukken op onze marktpositie naar particulieren én bedrijven toe. Je bent een echte teamplayer en communicatief sterk, je geeft ondersteuning aan onze klantendienst want bij Bike Republic komt de klant altijd op de eerste plaats.

Je vertaalt ons brand book en strategisch plan naar concrete acties en een campagneplanning. Op basis van de doelstelling, de doelgroep en het budget, bepaal je de optimale mediamix en de kanalen waarop we inzetten. Daarnaast waak je erover dat de Bike Republic branding zowel in de winkels als online tot in de puntjes verzorgd is.

Samen met ons intern of een extern reclamebureau zet je campagnes op en zorg je ervoor dat ze op wieltjes lopen. Je geeft een heldere briefing, volgt de realisatie op van concept tot uitrol, stuurt bij wanneer dat nodig is en evalueert de resultaten van de campagne. Tijdens de samenwerking ben jij het eerste aanspreekpunt en waak je over timing en budget.

Daarnaast help je ons om uit de startblokken te schieten voor onze B2B-positionering. Hoe pakken we het aan? Hoe krijgen we onze marktpositie scherp? Jij focust op het tactische luik, niet het operationele.

Je werkt in Merelbeke en kan tot twee dagen per week telewerken.

Profiel

  • Kennis en ervaring - Je hebt een bachelor- of masterdiploma in marketing of communicatie, je hebt een eerste relevante ervaring of komt met volle goesting rechtstreeks van de schoolbanken.
  • Coördinatieskills – Projecten managen, da’s voor jou de afdaling van een bergrit, dat gaat vlotjes. Je houdt makkelijk het overzicht, ook wanneer er veel balletjes in de lucht zijn.
  • Maturiteit en team play – Je bent een teamspeler, maar kan zelfstandig werken. Een scherpe deadline? Voor jou geen probleem. Je stelt prioriteiten en gaat voor resultaat. Je vindt snel oplossingen voor problemen.
  • Hands-on – Je houdt controle over je projecten en laat het stuur niet los. Kan iets beter? Is er een opportuniteit om te vernieuwen? Jij zet het in beweging. Soms zijn er onvoorziene omstandigheden. Ook dan twijfel je niet en schakel je snel. Je kan overweg met Adobe Indesign, Illustrator en Photoshop zodat je snel kan schakelen indien nodig.
  • Talenkennis – Je moedertaal is Frans, maar je communiceert vlot in het Nederlands, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Kennis van het Engels is een plus.

Wij bieden

  • Uitdaging – Na de rebranding van Fiets! tot Bike Republic heeft het merk een boost gekregen. Een mooi moment om te beginnen meeschrijven aan het verhaal!
  • Afwisseling – Geen enkele dag is dezelfde. Je werkt samen met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket.
  • Groeikansen – Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst

Helemaal zen de zomer in!
Nu een servicepakket t.w.v. €300 bij aankoop van een nieuwe e-bike
.
Ontdek meer