Word assistent store manager bij Bike Republic

Vacature assistent store manager

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

We zoeken een assistent store manager voor Bike Republic Retie en regio Midden West-Vlaanderen.

Omschrijving

Je bent de rechterhand van de store manager: samen zorgen jullie ervoor dat de operationele doelstellingen behaald worden. Is de store manager afwezig? Dan ben jij de eindverantwoordelijke.

Je stuurt het team aan en motiveert de medewerkers: je helpt hen te groeien, biedt een luisterend oor en denkt in oplossingen. Je kijkt ook toe op de opvolging van de richtlijnen (veiligheid, klantvriendelijkheid …).

Je vervult enkele administratieve taken. Op commercieel vlak zorg je ervoor dat de winkel goed draait en volg je samen met de store manager de verkoopcijfers op. Jullie sturen bij waar nodig.

Je draait zelf mee in de winkel en speelt proactief in op vragen en wensen van klanten. Je krijgt energie van die contacten en creëert zo mee een gezellige winkelomgeving.

Je staat in voor de opleiding van nieuwe medewerkers en zorgt ervoor dat ze zich snel thuis voelen.

Dankzij je enthousiasme, professionalisme en dienstbaarheid ben je een echte meerwaarde voor de winkel. Hou je van variatie en sociaal contact? En heb je het ook in jou om een team aan te sturen? Laat dan snel iets van je horen!

Profiel

  • Kennis en ervaring– Je kent de kneepjes van het vak om producten te verkopen en een uitstekende service te bieden. Je hebt ervaring met directe verkoop en geeft graag advies. Dankzij je ervaring en je interesse, heb je heel wat kennis van producten, werkmethodes en fietstechniek.

  • Positieve mindset – Je bent optimistisch en positief ingesteld.  Je communiceert met veel empathie op een open, vriendelijke manier.

  • Flexibel – Je bent flexibel om op zaterdag te werken

  • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe en steekt graag de handen uit de mouwen.

  • Teamspel– Je bent een echte teamspeler: je helpt je collega’s en deelt graag je kennis met hen, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.

  • Interesse in fietsen – Fietsen en sleutelen aan fietsen vind je zalig. Het is je ware passie.

  • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands.


Wij bieden

  • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket. 

  • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group. 

  • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een bediendencontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst