Word accountant bij Bike Republic

Vacature

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Ben jij iemand die ervoor zorgt dat elke factuur klopt en vlot verwerkt wordt? Heb je oog voor detail? Dan start jij binnenkort misschien als (junior) accountant op de klanten- en leveranciersboekhouding van fietsenketen Bike Republic. Een boeiende job met doorgroeimogelijkheden!

Jouw takenpakket als accountant:

Je zorgt voor een tijdige en correcte boekhoudkundige verwerking van bankuittreksels, verkoopfacturen en winkelverkopen.

Je waakt over de maandelijkse boekhoudkundige afsluiting van de klanten- en leverancierspositie en de betalingsgerelateerde (tussen)rekeningen. Zo kan de algemene boekhouding dankzij jou aan de slag met de juiste informatie.

Als accountant kijk je ook kritisch naar bestaande processen en werkwijzen en neemt gerichte verbeterinitiatieven voor verdere optimalisaties binnen het Finance team van Bike Republic.

Je werkt vooral samen met collega’s binnen het Finance team, maar hebt ook contact met collega’s uit andere diensten en uit de winkels.

Je werkt in Merelbeke en kan 2 dagen per week thuiswerken of in één van onze regionale kantoren (Mechelen, Deinze, …).


Profiel

  • Kennis en ervaring – Je hebt een bachelor in accountancy of in een andere economische of boekhoudkundige richting, of hebt ervaring in klantenboekhouding of algemene boekhouding.
  • Analytisch vermogen – Klopt er iets niet? Dan zie jij dat meteen en doe je het nodige om dit recht te zetten. Je hebt dus een sterk analytisch inzicht en denkt procesmatig. 
  • Operationeel plannen – Je werkt zelfstandig, organiseert je eigen werk en respecteert de timings. Want elke boekhoudafsluiting brengt de nodige deadlines met zich mee.
  • Klantgericht en teamplayer – Je communiceert vlot met je collega’s en jullie werken graag samen. Dankzij jullie kunnen wij klanten een optimale dienstverlening bieden.
  • Talenkennis – Je spreekt vloeiend Nederlands en kan je ook uitdrukken in het Frans en in het Engels.

Wij bieden

  • Stimulerende werkomgeving – Je krijgt een gevarieerde job in een Belgisch beursgenoteerd bedrijf, waar je veel bijleert.
  • Opleiding – Je kan rekenen op een breed opleidingsaanbod om je professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen. 
  • Doorgroeimogelijkheden – Je krijgt de kans om door te groeien, dat kan zowel binnen accounting als binnen het Finance team.
  • Aantrekkelijk loonpakket – Boven op je nettoloon krijg je extralegale voordelen zoals winstdeelname, groepsverzekering en maaltijdcheques. 

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst

Helemaal zen de zomer in!
Nu een servicepakket t.w.v. €300 bij aankoop van een nieuwe e-bike
.
Ontdek meer