Kom naar Vlaanderen Elektrisch: dé e-bike beurs van het land

Op zoek naar een e-bike, maar ben je er nog niet helemaal uit wat of hoe? Trek dan in je agenda zeker een dikke, rode cirkel rond het weekend van 5 en 6 maart. Dan organiseren wij de 5e editie van ‘Vlaanderen Elektrisch’ in Roeselare, dé e-bike beurs van het land. Na twee jaar afwezigheid omwille van de coronamaatregelen, is onze beurs er in 2022 ein-de-lijk terug.

Bike Republic

3500 m² elektrische fietsen om te testen

Vlaanderen Elektrisch, dat is 3500 m² elektrische fietsen om te ontdekken, aan te raken en uiteraard: om te testen. Onze drie West-Vlaamse winkels – Bike Republic Roeselare, Diksmuide en Kuurne – verzamelen hun volledige collectie in de hallen van Expo Roeselare en laten jou er kennismaken met de nieuwste e-bikes van ronkende namen als Trek, Flyer, Koga, Gazelle, Hiron, Kettler en nog tal van andere merken. 

Van stadsfietsen en toerfietsen tot zelfs bakfietsen en elektrische plooifietsen: op 5 en 6 maart moet je tussen 10 en 18 uur in Roeselare zijn om al dat moois te ontdekken! En misschien nog het mooist van al: de inkom is gewoon gratis.

Bovendien kan je je fiets tijdens Vlaanderen Elektrisch gratis laten labelen door de politie. Zo proberen we samen fietsdiefstal zoveel mogelijk te voorkomen

Alles op een rijtje…

WAT?
Vlaanderen Elektrisch – Dé e-bike beurs van het land

WAAR?
Expo Roeselare - Diksmuidsesteenweg 400, 8800 Roeselare

WANNEER?
Zaterdag 5 en zondag 6 maart, van 10 tot 18u

INKOM
Gratis

Persoonlijk advies en boeiende workshops

Jouw fietsplezier, daar is het ons om te doen. Maar fietsplezier is voor iedereen anders en het begint dus eerst en vooral met de juiste fiets. Om jou niet verloren te laten lopen tussen al die types motoren, batterijen, framematen… staan onze experten klaar om jou ook een woordje uitleg te geven bij je favoriete modellen. Waar wil je je fiets voornamelijk voor gebruiken? Hoeveel kilometer rij je meestal? Wat vind je belangrijk onderweg? Door de juiste vragen te stellen, maken wij je keuze graag een stukje makkelijker. 

Dit is nog niet alles: zowel op zaterdag als zondag kan je ook een workshop volgen “Wat bij pech onderweg?” Die wordt geleid door onze expert Dries, in samenwerking met Enra Verzekeringen. De workshop is telkens te volgen om 10u30, 14u00 en 16u00. 

Wil je één van deze gratis workshops bijwonen? Schrijf je dan in via dit formulier en we houden een plekje voor je vrij:

Bike Republic
Product toegevoegd aan verlanglijst