Vacature senior verkoper met een hart voor zorg

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Omschrijving

Als senior verkoper bij Bike Republic Diest help je klanten om de juiste fietsoplossing te vinden. Dit kan gaan om een aangepaste fiets enerzijds of een cargofiets anderzijds. Af en toe steek je ook in de werkplaats de handen uit de mouwen of ondersteun je de store manager om de winkel te runnen. Ook durf je contacten te leggen met revalidatiecentra of kmo’s om onze fietsoplossingen voor te stellen. Een leuke job met veel variatie!

Je gaat aan de slag als senior verkoper in onze Bike Republic winkel Diest.

Zowel in de winkel als in de werkplaats stel jij de klant centraal. Dankzij je uitgebreide productkennis (over fietsen, onderdelen, oplossingen, …), en kennis van mobiliteitshulpmiddelen, VAPH en VSB, kan je klanten helpen op de juiste keuzes te maken. Je begeleidt hen bij het zoeken naar het geschikte vervoermiddel, denkt in oplossingen of bedenkt die samen met het team en dat doe je met plezier! Je deelt je expertise met je collega’s en leert zelf graag bij over nieuwe trends of technische evoluties.

Als ervaren verkoper ben jij ook in staat om de store manager te ondersteunen bij het runnen van de winkel, van start tot sluiting, van telefoongesprek tot mail. Je maakt graag deel uit van ons team en bent bereid om samen met een collega productpresentaties te verzorgen en fietsoplossingen te presenteren in revalidatiecentra. Een cargo event opzetten schrikt jou niet af, je zoekt samen met je team naar mogelijke fietsoplossingen om kleine en middelgrote ondernemingen te helpen bij het zoeken naar een duurzaam vervoermiddel.

Je leest het, aan variatie geen gebrek in deze job! 


Profiel

 • Mensenmens met aandacht en interesse voor anderen – Je kan goed omgaan met mensen, van jong tot oud, mobiel tot minder mobiel. Je beschikt over soft skills, hebt mogelijk ervaring als therapeut, coach, verzorgende, helpende, leraar of people manager en kan, dankzij je sociale vaardigheden, mensen lezen en geduld voor de dag leggen om verkoopgesprekken te voeren, productpresentaties te verzorgen of inlichtingen te geven.

 • Kennis en ervaring– Je kent de kneepjes van het vak om producten te verkopen en een uitstekende service te bieden. Je hebt ervaring met directe verkoop en geeft graag advies. Dankzij je ervaring en je interesse, heb je heel wat kennis van producten, werkmethodes en fietstechniek.

 • Positieve mindset – Je bent optimistisch en positief ingesteld.  Je communiceert met veel empathie op een open, vriendelijke manier.

 • Flexibel – Je bent flexibel om op zaterdag te werken

 • Drive – Je gaat vlot om met mensen. Je streeft met veel gedrevenheid naar doelen toe, zoekt oplossingen en steekt graag de handen uit de mouwen om ad hoc ook kleine aanpassingen te verrichten.

 • Teamspel– Je bent een echte teamspeler: je helpt je collega’s en deelt graag je kennis met hen, want jij begrijpt dat we verder komen als we samenwerken.
 • Interesse in fietsen – Fietsen en sleutelen aan fietsen, of de bereidheid dit te leren, vind je zalig. Het is je ware passie.

 • Talenkennis – Je communiceert vlot in het Nederlands, hebt ook kennis van het Frans en Engels.

Wij bieden

 • Afwisseling – Elke dag is anders. Je komt in contact met veel verschillende mensen en je hebt een gevarieerd takenpakket. 
 • Groeikansen – Je kan in onze Bike Republic Academy opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien. Je leert ook veel on-the-job. En dat in een bedrijf in volle groei onder de vleugels van Colruyt Group. 
 • Aantrekkelijke voorwaarden – Je krijgt een bediendencontract van 40 uur per week op 5 dagen. Boven op je loon krijg je heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques en … hoe kan het ook anders, een fietsvergoeding als je de fiets gebruikt voor het woon-werkverkeer.

Solliciteer nu!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief naar vacatures@bikerepublic.be

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst