Bike Republic

Vanaf maandag 14 juni ‘soigneren’ we jou elke week met een nieuwe promo. En dat tot en met zondag 11 juli.

Op zondag 4 juli openen we uitzonderlijk de deuren van alle Bike Republic-winkels én profiteer je van korting op de kwalitatieve e-bikes van Hiron.  

Het loont bovendien altijd om eens binnen te springen in de winkel in jouw buurt, want je vindt ons hele assortiment nog niet online terug. In onze winkels heb je sowieso de ruimste keuze.  

NIET TE MISSEN: ons zomers actieweekend op 3 en 4 juli

Bike Republic

Om te vieren dat de zomervakantie eindelijk is begonnen, trekken we tijdens het weekend van 3 en 4 juli even alle registers open!  

  • We zijn open op zondagnamiddag, van 13u tot 17u
  • Het hele weekend lang geniet je van alle bovenstaande kortingen, dus - 10% op fietstassen, fietshelmen en kindertransport. 
  • We zetten alle e-bikes van Hiron in de aanbieding, ook met 10% korting. Die promotie loopt van 3 t.e.m. 11 juli, zo heb je even bedenktijd vooraleer je beslist om te kopen. 

E-bikes van Hiron: al van gehoord?

Bike Republic

Hiron is ons eigen merk van e-bikes en is dus enkel verkrijgbaar bij Bike Republic. Het zijn stuk voor stuk fietsen met een moderne look, afgemonteerd met onderdelen van topkwaliteit. Zo kiezen we bijvoorbeeld altijd voor krachtige Bosch-motoren en –batterijen. Hoor je het graag eens van een ander? Lees hier wat enkele klanten vinden van de Hiron 400 en de Hiron 500

10% korting op fietstassen - van 14/06 t.e.m. 20/06

Bike Republic

Of je er nu met de fiets op uit trekt voor een daguitstap, of boodschappen gaat doen met de zon op je gezicht: een handige fietstas komt onderweg altijd van pas. Wij hebben tassen in werkelijk alle vormen, maten en kleuren van fijne merken als Basil en Vaude. En we geven jou deze week, van 14 t.e.m. 20 juni 10% korting op alle tassen die we in voorraad hebben.  

10% korting op kindertransport – van 21 t.e.m. 27 juni

Bike Republic

Puur fietsplezier beleef je pas echt wanneer je het kan delen met je hele gezin. Maar om je kindjes veilig mee te nemen op de fiets, is een stevige kinderstoel of een robuuste fietskar echt wel nodig. Daarom krijg je bij ons 10% korting op onze kinderzitjes en fietskarren van Thule, Yepp… En dat van 22 t.e.m. 27 juni. Net op tijd voor de zomervakantie! 

10% korting op fietshelmen – van 28 juni t.e.m. 2 juli

Bike Republic

Fietsen zonder helm, hoe snel of hoe traag je ook rijdt, is echt niet ok. Bij ons heb je altijd de keuze uit een heel ruim assortiment sportieve én niet-sportieve fietshelmen van o.a. Bontrager, Nutcase, Abus en BBB. Van 29 juni t.e.m. 2 juli profiteer je van – 10% op alle helmen in voorraad.  

Bike Republic
Product toegevoegd aan verlanglijst

Helemaal zen de zomer in!
Nu een servicepakket t.w.v. €300 bij aankoop van een nieuwe e-bike
.
Ontdek meer