Gratis ‘Touring Bike’ pechbijstand bij aankoop van een e-bike

Fijn nieuws! We zijn met Touring op de tandem gesprongen om jou vanaf nu ook pechbijstand te bieden wanneer je onderweg bent met de fiets. Een lekke band, schakelproblemen, een schijfrem die tegenpruttelt… Niets kan jouw fietsplezier nog verknallen met de ‘Touring Bike’ bijstandsformule.

Wat houdt ‘Touring Bike’ in?

Met de bijstand van Touring ben je gedekt bij pech, een ongeval of vandalisme in België of tot 100 kilometer buiten onze landsgrenzen. Je wordt met elk type fiets ter plaatse geholpen, 24u op 24 en 7 dagen op 7 door 200 getrainde technici van Touring.

Kan de technicus jouw probleem niet meteen verhelpen? Dan brengt hij jouw fiets naar de dichtstbijzijnde Bike Republic, zet hij jou af op je bestemming én kan je rekenen op een vervangfiets. Ook medische kosten tot 12.500 euro zijn gedekt. Maak je dus geen zorgen: je kan op ons én Touring rekenen. 

Gratis pechbijstand als je nu een e-bike koopt

Een jaar ‘Touring Bike’ pechbijstand kost 45 euro. Maar koop je in december of januari 2021 een e-bike bij ons? Dan krijg je er gratis zo’n ‘Touring Bike’-pechbijstandspakket bij. Het abonnement is één jaar geldig en gaat in vanaf de dag dat je jouw nieuwe fiets bij ons komt ophalen.

Woon je in Vlaams-Brabant? Vraag dan je onderhoud en herstelling aan huis aan

Onze samenwerking met Touring gaat zelfs nog een trapje verder dan enkel de pechbijstand. Nog tot september 2022 testen we ook herstelling en onderhoud aan huis uit in Vlaams-Brabant. 

Woon je in die regio? Dan kan je in onze online afspraaktool ook aanduiden dat een technicus van Touring bij je thuis je fiets mag komen opknappen. Zo hoef jij je niet te verplaatsen! De herstellingskost verschilt niet van die in onze ateliers. Er wordt je enkel 25 euro extra verplaatsingskost aangerekend.

Wanneer de technicus een probleem niet bij je thuis kan verhelpen, zal hij je fiets naar de dichtstbijzijnde Bike Republic-winkel brengen in Boortmeerbeek, Grimbergen, Groot-Bijgaarden, Leuven of Sint-Pieters-Leeuw.

Reserveer je herstelling of onderhoud aan huis

Product toegevoegd aan verlanglijst