FIETSENWINKEL MET SPORTAANBOD

Bike Republic Sint-Denijs-Westrem

Adres

Kortrijksesteenweg 1078
9051 Sint-Denijs-Westrem
routebeschrijving

TEL. 09 247 04 71
MAIL sint-denijs-westrem@bikerepublic.be

Jouw compagnon de route in Gent

Lees hier waarom

Openingsuren

Kom op zaterdag 19 augustus naar ons E-bike Testival aan de winkel van Sint-Denijs-Westrem. Je kan er naar hartelust en helemaal gratis bakfietsen en longtails testen!

Maandag:      gesloten

Dinsdag:       10:00 - 18:00u

Woensdag:   10:00 - 18:00u

Donderdag:  10:00 - 18:00u

Vrijdag:          10:00 - 18:00u

Zaterdag:       10:00 - 18:00u

Zondag:          gesloten

Advies inwinnen bij de aankoop van jouw fiets?

Kom dus gerust eens langs in de winkel. Een afspraak maken hoeft niet, maar is wel handig. Zo kunnen we je nog beter verder helpen. 

Maak een afspraak. 

Aanbod

De derde én meteen ook de grootste Bike Republic van Gent? Die vind je in Sint-Denijs-Westrem! Aan de Kortrijksesteenweg, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E40, is Bike Republic Sint-Denijs-Westrem een van de ruimste van 24 Bike Republic-winkels in Vlaanderen geworden.

Met meer dan 1000 m² winkeloppervlakte, een collectie van zo'n 300 fietsen én een indoor testbaan. Je bent dus altijd zeker van een perfect passende én snel leverbare elektrische fiets, speedpedelec, plooifiets, stadsfiets of toerfiets van merken als Gazelle, Kettler, Koga, Dolly, Brompton of Hiron. En ook voor een mooie selectie racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van topmerken als Ridley, Scott, BH en Bulls kan je bij Bike Republic Sint-Denijs-Westrem terecht.

Bovendien staat een team van gepassioneerde vakmensen er elke dag voor je klaar om je te helpen bij je keuze of om je fiets met een herstelling of onderhoudsbeurt weer in topvorm te krijgen.

Store manager in Sint-Denijs-Westrem

Store Manager Sint-Denijs-Westrem

Wolf Callebaut

T.E.A.M = 
Together Everyone Achieves More

Na een start in de toeristische sector koos ik ervoor om bij Bike Republic aan de slag te gaan. Sinds december 2019 heeft Bike Republic te Gent er dan ook een enthousiaste store manager bij. Zelf doe ik alles met de fiets en ben ik er van overtuigd dat de fiets het beste en het efficiëntste vervoersmiddel in en rond de stad is.

Dagelijks staat ons team klaar, om je met de glimlach te adviseren in de keuze van jouw nieuwe fiets, e-bike of
elektrische step.

Tot binnenkort!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst