Week van de Mobiliteit

Van 16 tot 22 september is het Week van de Mobiliteit, een week die georganiseerd wordt als campagne voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik. Als trouwe Fiets!-ers staan wij enorm achter deze organisatie en daarom willen we ook hier ons steentje bijdragen

Ondanks onze medewerkers hun woon-werk ritje vaak met de fiets afleggen, roepen we iedereen massaal op om tijdens de Week van de Mobiliteit een extra inspanning te leveren en met de fiets naar het werk te komen. Waarom? Voor elke kilometer die één van onze medewerker rijdt, doneert Fiets! 0,24 euro aan het goede doel Rondpunt VZW.

Week van de mobiliteit

Rondpunt VZW zet zich in voor een goede opvang van alle (in)directe betrokkenen bij een verkeersongeval en sensibiliteit voor een veiliger verkeer. Zowel slachtoffers, naasten, nabestaanden, veroorzaakers als professionals kunnen er terecht met al hun grote én kleine zorgen.

Met onze steun investeren ze in:

  • 'Five2Nine': Als een verkeersongeval leidt tot een hersenletsel, is het niet altijd even makkelijk om opnieuw sociale contacten op te bouwen. Om het sociaal isolement van jongvolwassenen met een niet-aangeboren hersenletsel te doorbreken, zoeken we voor een jongvolwassene een vrijwilliger om samen het vrijetijdsaanbod in de buurt te ontdekken. 

  • En Dan?!: Is een nog maar net opgestart project waarbij verkeersslachtoffers als ervaringsdeskundigen worden ingezet in de revalidatiesector.

HET RESULTAAT

KILOMETER
EURO
Product toegevoegd aan verlanglijst

Helemaal zen de zomer in!
Nu een servicepakket t.w.v. €300 bij aankoop van een nieuwe e-bike
.
Ontdek meer