X-treme Bike Oudsbergen wordt Bike Republic

Fijn nieuws: vanaf 9 november 2021 wordt X-treme Bike in Oudsbergen officieel de 18e Bike Republic-winkel van het land. X-treme Bike is een gevestigde naam in de streek en een referentie op vlak van racefietsen en mountainbikes. De focus van de zaak blijft op het sportieve assortiment, maar daarnaast komen er binnenkort ook meer e-bikes, speed-pedelecs, stadsfietsen en kinderfietsen van verschillende merken in voorraad.  

Noem in Oudsbergen en omstreken de naam Johnny Ketelbuters en iedereen weet meteen over wie het gaat. De zaakvoerder van X-treme Bike staat gekend om zijn professionalisme en klantvriendelijkheid. Al sinds 1993 zit hij in het vak: een carrière als profrenner was niet voor hem weggelegd en dus begon hij in de garage van zijn ouders met een eigen fietsenzaak. Nu, 28 jaar later, is X-treme Bike een begrip in de streek. Als Preferred Dealer van Trek lokt de zaak sportievelingen uit Noord-Limburg én ver daarbuiten. Daarnaast is X-treme Bike ook verdeler van BMC

Aan de start van een volgende etappe

Vanaf 9 november 2021 gaat X-treme Bike echter deel uitmaken van een groter team: Johnny en zijn collega’s vervoegen Bike Republic. Het gemotiveerde team dat de afgelopen jaren van X-treme Bike een succesverhaal heeft gemaakt, blijft dus hetzelfde. Klanten kunnen nog steeds op vertrouwde gezichten rekenen én blijven welkom met hun fiets voor onderhoud en herstelling. Ook voor een woordje uitleg of advies kan iedereen er steeds terecht.  

Bike Republic

Aanbod breidt fors uit

Het grootste voordeel voor de klanten is dat het assortiment de komende maanden fors zal worden uitgebreid. Bike Republic Oudsbergen is en blijft een verdeelpunt van Trek en BMC. Het sportieve gamma blijft behouden en krijgt er in de nabije toekomst een groot aanbod elektrische fietsen, speed-pedelecs, stadsfietsen en kinderfietsen van verschillende merken bovenop. 

‘Compagnon de route’ in Noord-Limburg

We willen voor jou graag een compagnon de route voor elk moment zijn. Iemand die met je meerijdt en op wie je kan rekenen, zodat je enkel nog zorgeloos van de rit hoeft te genieten. Een compagnon de route is idealiter ook dichtbij. Daarom zetten we – naast service en vakmanschap – ook volop in op toegankelijkheid. We focussen op een goeie geografische spreiding, zodat er altijd een Bike Republic in de buurt is. Noord-Limburg was tot nu toe nog een ‘blinde vlek’. Daar komt nu dus verandering in. 

Bike Republic

Opendeurweekend op 11 en 12 december 2021

Wil je de vernieuwde winkel ontdekken? Dan ben je vanaf 9 november 2021 meer dan welkom in Oudsbergen. Tijdens het Opendeurweekend op 11 en 12 december is Bike Republic Oudsbergen ook op zondag open en worden een pak nieuwe modellen uit de collectie van 2022 voorgesteld. 

Openingsuren opendeurweekend:
za: 10:00-12:00 en 13:00-18:00
zo: 10:00-12:00 en 13:00-18:00

Alle praktische info vind je op de winkelpagina van Bike Republic Oudsbergen

Bike Republic
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst