Onze grootste Gentse winkel opent in Sint-Denijs-Westrem

Gentse fietsers hebben er een nieuwe pitstop bij: Bike Republic Sint-Denijs-Westrem. En da’s niet zomaar een nieuwe Bike Republic. Onze winkel aan de Kortrijksesteenweg 1078 is de derde én grootste vestiging van Bike Republic in Gent met meer dan 1000 m² winkeloppervlakte, zo’n 300 fietsen in de toonzaal én een indoor testparcours.   

Bike Republic
Bike Republic

In Sint-Denijs-Westrem, vlakbij het op- en afrittencomplex van de E40, vind je vanaf nu Bike Republic Sint-Denijs-Westrem terug: de derde en grootste Bike Republic van Gent én tegelijk ook een van de ruimste van 24 winkels in Vlaanderen. Dat we de grootste Bike Republic van het land in Gent hebben gebouwd, is niet toevallig. Gent is niet enkel een fietsstad ‘pur sang’, maar ook onze roots liggen er…  

Terug van nooit echt weggeweest, mét uitgebreid aanbod

De naam ‘Joma Sport’ doet bij Gentenaars misschien nog een belletje rinkelen: het was de fietsspeciaalzaak aan de Fabiolalaan, vlakbij het station Gent-Sint-Pieters, waaruit we zijn ontstaan. Toen de winkel – die toen ‘Fiets!’ heette – in 2019 de deuren sloot, werden twee kleinere vestigingen geopend aan de Rooigemlaan en vlakbij de Dampoort. Maar nu komt er met Bike Republic Sint-Denijs-Westrem opnieuw een grote winkel in het Gentse met meer dan 1.000 m² winkeloppervlakte, een ruime collectie en voorraad fietsen én een indoor testparcours.  

Via ons netwerk van 24 winkels hebben we trouwens een stock van meer dan 10.000 fietsen, waarvan zo’n 7.000 e-bikes. Je bent dus altijd zeker van een snel leverbare elektrische fiets, speedpedelec, plooifiets, stadsfiets of toerfiets van merken als Gazelle, Kettler, Koga, Dolly, Brompton of Hiron. En ook voor een mooie selectie racefietsen, gravelbikes en mountainbikes van topmerken als Ridley, Scott, BH en Bulls kan je bij Bike Republic Sint-Denijs-Westrem terecht. 

Bike Republic
Bike Republic

‘Compagnon de route’ in de stad en net erbuiten

Met de opening van de winkel in Sint-Denijs-Westrem willen we een nog betere ‘compagnon de route’ worden voor fietsers in en rond Gent. Onze drie Gentse winkels hebben het voordeel dat je altijd snel een Bike Republic kan bereiken, ongeacht of je in het centrum of in een randgemeente woont. Woon je in de stad en wil je toch graag onze volledige collectie fietsen zien en testen? Dan kan je jouw droomfiets in Sint-Denijs-Westrem bestellen en laten leveren in onze winkel aan de Dampoort of de Rooigemlaan. Voor onderhoud geldt hetzelfde: waar je je fiets ook hebt gekocht, je bent in elke Bike Republic-winkel welkom voor een servicebeurt. 

Bike Republic
Bike Republic

Praktisch

Kortrijksesteenweg 1078 
9051 Gent 
09 / 247 04 71 
sint-denijs-westrem@bikerepublic.be 

Open van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 tot 18u 
Gesloten op zondag en maandag 

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst