Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch (close-up)

Kom eens langs in onze nieuwe winkel in Oudenaarde

Fijn nieuws: vanaf zaterdag 10 april 2021 fietsen we ook in de Vlaamse Ardennen met je mee. We openen onze nieuwe Bike Republic-winkel in Oudenaarde en maakten er – al zeggen we het zelf – iets mooi van. Je kan er terecht voor e-bikes, speed-pedelecs, stadsfietsen, toerfietsen, cargobikes… van mooie merken als Trek, Koga, Kettler en Gazelle. Maar ook voor racefietsen, gravel- en mountainbikes van Ridley en binnenkort ook Koga. Benieuwd? Kom gerust eens langs! 

Bike Republic is jouw compagnon de route voor elk moment. We rijden met je mee en je kan op ons rekenen, zodat jij enkel nog zorgeloos van de rit hoeft te genieten. We willen daarom ook zo dichtbij en toegankelijk mogelijk zijn. Online, maar zeker ook fysiek met een winkel en atelier in de buurt. En dus was een uitbreiding richting Vlaamse Ardennen een logische keuze!  

Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch (close-up)

Een heleboel topfietsen op voorraad

Wil je deze lente nog genieten van heerlijke ritjes en daguitstapjes die deugd doen? Je vindt bij Bike Republic Oudenaarde een heleboel meteen leverbare e-bikes, stadsfietsen, speed-pedelecs en toerfietsen van klinkende merken als Trek, Gazelle en Kettler.  

Oudenaarde is uiteraard ook de poort naar de Vlaamse Ardennen, de aankomstplaats van de Ronde van Vlaanderen, kortom: heilige wielergrond. Een sportief assortiment kan dus niet ontbreken. Het Belgische Ridley levert er de racefietsen, gravel- en mountainbikes aan. En binnenkort komt daar ook een mooi assortiment Koga bij.  

Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch (close-up)

Alle fietsen welkom voor onderhoud en herstelling

Ook in Oudenaarde hebben we een atelier in onze winkel waar fietsen van ieder merk onderhouden en hersteld kunnen worden. Je fiets niet bij Bike Republic gekocht? Geen probleem: je bent meer dan welkom. 

Praktische info

Westerring 41
9700 Oudenaarde
Tel 055/ 47 48 59

Open van dinsdag t.e.m. zaterdag, van 10 tot 18u. 

Wil je meer info? Die vind je onze winkelpagina. 

Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch op Trek fiets in actie
Middenmotor van een elektrische fiets van het merk Bosch op Trek fiets in actie
Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst