Vanaf 1 oktober 2019 maakt Brukom deel uit van het Bike Republic netwerk, onderdeel van Colruyt Group.

Bike Republic winkel regio Brussel

Brukom Bikes is al 10 jaar een begrip in Sint-Pieters-Leeuw en omstreken. De komende weken krijgt je vertrouwde fietsenwinkel uit het Pajottenland een nieuw groen jasje. Brukom Bikes gaat verder onder de naam Bike Republic Sint-Pieters-Leeuw. Het wordt hiermee de 12e winkel van Bike Republic.

Als klant van Brukom Bikes verandert er niet zoveel, je kunt nog altijd op hun topservice en vakmanschap rekenen. Het huidige team met David Abrams, Robin Vangoethem en Jelle Vansnick, sluit zich ook aan bij het Bike Republic-peloton. Het voordeel voor de klant is dat het  aanbod (elektrische) fietsen flink uitgebreid wordt met nieuwe topmerken

Team

Bike Republic Sint-Pieters-Leeuw nodigt je graag uit voor het openingsevent op zaterdag 5 oktober (10-18u) en zondag 6 oktober (13-17u). We kijken ernaar uit om je te begroeten met een hapje en een drankje. Om dit heugelijke nieuws te vieren krijgen alle klanten dit weekend 10% korting op ons hele assortiment! Deze actie is geldig tot zaterdagmiddag 18uur in alle winkels. In onze nieuwe winkel in Sint-Pieters-Leeuw is deze actie ook geldig op zondag 6 oktober van 13 tot 17u. 

Bekijk alvast de locatie en openingsuren van Bike Republic Sint-Pieters-Leeuw.

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst