De beste cadeaus voor Moederdag

De beste cadeautips voor Moederdag

Het is bijna Moederdag, hoog tijd om je mama in de bloemetjes te zetten. Maar bloemen zijn een beetje cliché, toch? Verras je mama dit jaar eens met een leuk fietscadeau: wij trakteren alvast op enkele leuke ideeën!

Gofluo-hesje

Een fluohesje dragen op de fiets: niet iedereen wordt even wild van het idee. Nochtans is zo’n streepje fluo in het verkeer geen overbodige luxe. Zeker niet in het donker en op grijze, regenachtige dagen. Wil jij je mama veiliger en toch in stijl de baan opsturen? Doe haar dan een fluohesje van GoFluo cadeau. Die maakt haar ritjes niet alleen een stuk veiliger, maar zo’n hesje er ook echt goed uit! Wedden dat ze nooit meer fietst zonder? 

Lazer CityZen KinetiCore-fietshelm

Ook een fietshelm is voor velen een struikelblok. Er tijdens het fietsen geen dragen, is eigenlijk gekkenwerk. En het excuus dat een helm er sullig uitziet, wordt minder en minder valabel. Neem nu bijvoorbeeld de CitiZen KinetiCore-helm van Lazer. Die heeft echt fijne looks én biedt een optimale bescherming – ook tegen een zijdelingse impact - dankzij de door Lazer gepatenteerde KinetiCore-technologie. Met deze knappe fietshelm overtuig je je mama sowieso om er altijd eentje te dragen onderweg.

Meer weten over andere technologieën die je zoal tegenkomt in fietshelmen? 

Vaude-fietstas

Het Duitse Vaude is één van de topmerken in onze collectie wanneer het op fietstassen aankomt. Er is werkelijk niets zo makkelijk dan een goeie tas op je fiets. Daar kan je jouw mama toch zeker een plezier mee doen? ’t Is superhandig bij het boodschappen doen, ze kan een picknick meenemen tijdens een dagtochtje, heeft altijd een plek om een regenjasje op te bergen… Geloof ons: zo’n stevige, waterdichte fietstas is een topcadeau! 

Hier lees je meer over fietstassen en waarmee je rekening moet houden wanneer je er eentje koopt.

Shokz-hoofdtelefoon

Niks zo fijn dan een streepje muziek tijdens het fietsen. Ook je mama zal daar zeker wel van houden, toch? Alleen geldt ook hier: veiligheid voor alles! Jezelf afsluiten van het verkeer met een gesloten hoofdtelefoon of in-ear oortjes is eigenlijk nooit een goed idee. Maar Shokz-hoofdtelefoons werken via botgeleiding en dus sluiten ze je gehoorgang niet af. Je luistert dus naar muziek, maar hoort ondertussen nog steeds wat er om je heen gebeurt. Een ideale combinatie als je ’t ons vraagt!

Verkeersveilige Shokz-hoofdtelefoons? Hier krijg je meer info: 

Bike Republic-cadeaubon

Je weet dat je mama wel vaak fietst, maar je hebt niet meteen een idee waarmee je haar plezier kan doen? Geen probleem! Daarvoor hebben we de Bike Republic-cadeaubon in de aanbieding. Jij kiest hoeveel geld je spendeert en je moeder kan er bij ons eender wat mee kopen. Handig! 

Hier kan je alvast een cadeaubon bestellen in je favoriete Bike Republic-winkel:

Pssst... Ook Vaderdag komt er binnenkort aan!

Zoek je nog bijkomend advies?
Kom zeker even langs
Product toegevoegd aan verlanglijst